Reklam

"KÖPRÜ İLE İLGİLİ PROJEMİZ HAZIR"

Çanakkale Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda Belediye Başkanı Ülgür Gökhan dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Başkan Gökhan, Sarıçay ıslahı ve çay üzerine yapılacak olan 4’üncü köprü ile ilgili konuştu ve “Bizim köprü ile ilgili projemiz hazır” dedi.

"KÖPRÜ İLE İLGİLİ PROJEMİZ HAZIR"
02 Eylül 2022 - 09:28
Eylül ayı Belediye Meclisi toplantısında, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, geçtiğimiz günlerde AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın Sarıçay ıslahı ve Sarıçay üzerine yapılacak olan yeni köprü ile ilgili konuştu.
Başkan Gökhan, “Sarıçay ıslahı ve 4’üncü taşıt köprüsü ile ilgili Sayın Bülent Turan Belediye yapacaktı ama biz yapıyoruz söyleminde bulunmuş. Orada çekilen bir fotoğraf var. Uzun süre adım atılmayınca DSİ yapacak ifadeleri haberde yer alıyor.
Biz müracaat ettik. Çünkü dere ıslahı yapmak gibi bir teknolojimiz bilgimiz yok. Çayların, derelerin ıslahını DSİ yapar. Onların beceri işidir. Onlar yapıyorlar, geri kalanı ise belediye yapıyor. Belediye üst yapıyı yapıyor. En son DSİ’ye gittiğimizde yatırım programına alındı ifadesini duyduk. Ne güzel dedik. İhale süreci için ödenek çıkması gerekirdi.
Bizim köprü ile ilgili projelerimiz hazır. DSİ bize biz ıslahı yapmadan köprüyü yapmayın dedi. Daha sonraki aşamada yapmayın biz bu ihale içerisinde yaparız dediler. Bizim projemiz hazır. İnşallah Ekim ayında ihalesi olur ve Sarıçay’ın ıslahı başlar. Bu önemli bir yatırımdır. Bir an önce faaliyete geçmesi gerekir” dedi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum