Reklam

KOBİGEL- KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI EĞİTİM WEBİNARI DÜZENLEDİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB Çanakkale Müdürlüğü iş birliğinde KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programı bilgilendirme webinarı düzenledi.

KOBİGEL- KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI EĞİTİM WEBİNARI DÜZENLEDİ
30 Nisan 2021 - 11:20
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri için 29 Nisan 2021 tarihinde online olarak düzenlenen bilgilendirme webinar toplantısında KOSGEB   Uzmanı Sedat Akay tarafından; imalat sanayi sektöründe dijitalleşme sürecine katkı sağlayabilecek yerli teknoloji geliştiricisi KOBİ’ler ile İmalat sanayi sektöründe faaliyet gösteren KOBİ’lerin üretim ve ilişkili iş süreçlerinde dijital teknolojilerden yararlanma düzeyinin arttırılmasıyla ilgili katılımcılara detaylı bilgi verildi.
Eğitim webinarı hakkında bilgi veren Genel Sekreter Sema Sandal; “Üyelerimizin ekonomideki paylarının ve etkinliklerinin arttırılması, rekabet güçlerinin ve sağladıkları katma değerin yükseltilmesi amacıyla proje teklif çağrısı kapsamında hazırlayacakları projelerin desteklenmesi için KOSGEB Çanakkale Müdürlüğü işbirliğinde KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı uygulama süreçleriyle ilgili hakkında online eğitim faaliyet gerçekleştirdik. Amacımız bölge ve ülke ekonomimize üyelerimizin daha fazla katkı sağlamalarına destek vermektir.” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum