Reklam

"KOBİ'LERİMİZE DESTEK VERMELİ"

Türkiye Halk Bankası A.Ş. Balıkesir Bölge Koordinatörü Şenol Şengül, Türkiye Halk Bankası A.Ş. Balıkesir Bölge Ticari ve Kobi Pazarlama Bölüm Müdürü Turay Baş ve Halkbank Çanakkale Şubesi Müdürü Kerem Ünlü Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz’i makamında ziyaret etti.

"KOBİ'LERİMİZE DESTEK VERMELİ"
02 Eylül 2023 - 11:31
Başkan Abdullah Deniz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilin ekonomik ve sosyal durumu ile Borsanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Başkan Deniz “Reel sektör firmalarımız son dönemde finansmana erişimde büyük zorluklar yaşıyor. Özellikle KOBİ kredilerinin reel olarak artmaması, zincirleme etkiyle ülkenin ve sektörlerin tamamına olumsuz yansıyor. Büyümenin bereketi her kesime yansısın istiyorsak, KOBİ’lerimize destek vermeli, uygun finansman imkânlarına ulaşmalarını sağlamalıyız”
Halk Bankasının Kobilere yönelik çalışmalarının başarılı bulduğunu belirten Başkan Deniz “Üyelerimizin önemli bir bölümü şubeniz ile çalışmaktadır. Üyelerimize vermiş oldukları hizmetlerinden dolayı, başta Şube Müdürümüz Kerem beye ve personeline teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Deniz Halk Bankası A.Ş. Balıkesir Bölge Koordinatörlüğü görevine yeni getirilen Şenol Şengül’e başarılar dileyerek, nazik ziyaretleri için teşekkürlerini sundu.” dedi.
Ziyarette güncel ekonomik konular ve finansman konuları ile ilgili görüşmeler gerçekleştirildi.

Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum