Reklam

KKYDP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde “14.3. Etap Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı” ‘na yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

KKYDP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
06 Ocak 2023 - 12:18
ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Mustafa Nazlım,  Genel Sekreter Sema Sandal, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü Görevlisi Pınar Suyünç ve Necdet Uyar, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Halil İbrahim Büyükgaga ile çok sayıda yatırımcı hazır bulundu.

Toplantıya başkanlık eden ve sunum yapan Mustafa Nazlım, Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar ve Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesine İlişkin iş planları hakkında bilgi verdi.
Katılımcıların ilgiyle takip ettiği toplantıda; kazandırılan projeler, destek alabilecek proje detayları, son başvuru tarihi, destek almak için gerekli şartlar gibi konular detaylı aktarılırken katılımcıların soruları yanıtlandı.

Program ile ilgili detaylı bilgiye Çanakkale Tarım Orman İl Müdürlüğü’nün https://canakkale.tarimorman.gov.tr/Duyuru/311/2022-2023-Donemi-Kirsal-Kalkinma-Yatirimlarinin-Desteklenmesi-Programi-Basvurulari-Basliyor linkinden ulaşılabilir.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum