Reklam

KIRKLARELİ TSO HEYETİ'NDEN BİGA TSO'YA ZİYARET

Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ve beraberindeki heyet 27 Eylül 2023 Çarşamba günü Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

KIRKLARELİ TSO HEYETİ'NDEN BİGA TSO'YA ZİYARET
30 Eylül 2023 - 11:38
Kırklareli TSO heyetini Biga TSO’ya gelişlerinde Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır, yönetim kurulu üyeleri Hakan Akın ve Sedat Özer ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu karşıladı.

Başkın Ilık bu yıl 17’ncisi düzenlenecek “Biga Gıda, Tarım ve Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı”nın hayırlı olması temennisinde bulundu.
Ilık, oda yönetimi olarak Kırklareli’ndeki istihdamın arttırılarak, ekonominin canlandırılması için bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki dönemde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan; “Yapılacak ortak çalışmalara katkı vermeye hazırız”
Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Başkan Soner Ilık, Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan ile Meclis Üyesi Cengiz Alıpatar’a teşekkür etti. Doğan; “Bize düşen fikir ortaklığında ve farklı proje desteklerinde yanınızda olmak istiyoruz. Bu konuda her türlü katkıyı sağlamaya hazırız. Kırklareli, Türkiye’nin Avrupa’ya ve Avrupa Birliği’ne açılan iki tane kapısından birisi durumunda. Kırklareli’nin hem İstanbul’a yakınlığı hem de bunun yanında bakir kalabilme gibi önemli bir özelliği var.

İnsanlar artık bakir yer özlemini de fazlasıyla yaşıyorlar. Son zamanlarda yapılan ulaşım imkanlarıyla daha da yakınlaşmış olması ile bunları birleştirdiğimiz zaman kıymetli bir kaynağa sahip olduğunu görüyorum. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odamızın yönetimi inşallah bu kaynağı kullanarak, marka değerlerini daha da güçlendirip, önümüzdeki süreçte çok daha ileri noktalara taşıyacaktır” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum