Reklam

"KİMSE YOKSA BİZ VARIZ"

Kepez Belediyesi'nin hayata geçirdiği "Halk Masası" vatandaşlardan tam not almaya devam ediyor.

20 Kasım 2021 - 12:18
Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan'ın göreve gelmesinin akabinde oluşturulan 'Halk Masası' vatandaşların tam notunu almaya devam ediyor.

Pandemi döneminde özellikle yaşlı vatandaşların yararlandığı ve birçok işlemi Kepezlilerin ayağına getiren 'Halk Masası' hakkında bilgi veren Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan; "Üç kişiden oluşan ekibimiz ile vatandaşlarımızın tüm işlemlerini burada halletmeleri için ne gerekiyorsa burada hallediyoruz. mesela hastaneden randevu alamayan yaşlı vatandaşlarımız var, ekiplerimiz onunla ilgilenip randevu alıyor, bankamatik kullanamayan vatandaşlarımızın işlemlerini güvenilir şekilde çözüyor.

Ayrıca yaşlı vatandaşlarımızın belediyemiz bünyesinde bulunan tüm işlemleri onlar çayını yudumlarken biz onlar için yapıyoruz. Bazen arkadaşlarımız yaşlı ve ayakta duramayan teyzelerimiz amcalarımız oluyor onlar için sıraya girip işlemlerini kolayca yapmalarını sağlıyor. Pandemi döneminde 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın evlerine kadar gidip alışverişlerini yaptık, faturalarını ödedik. Kısacası bir Halk Masasıyla vatandaşlarımıza dokunduk, dertlerini dinledik, çözüm bulmak için uğraştık. Özgür Kepez diyorsak, yaşanabilir Kepez diyorsak, bunu sözle değil hizmetle yapıyoruz. Sloganımızda dediğimiz gibi 'Kimse Yoksa Biz Varız" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum