Reklam

KEPEZ'DE BİR SORUN DAHA ÇÖZÜLDÜ

Kepez Belediyesi yeni bir sorunu çözmek için ilk adımı attı. Cumhuriyet mahallesi alt yapı ve üst yapı çalışmaları için ilk kazma vuruldu.

17 Ağustos 2022 - 13:06
Kepez Belediye Başkanı Birol  Arslan törende yaptığı konuşmada; "Çok değerli Kepezliler kıymetli hemşerilerim. Cumhuriyet Mahallesinin  içme suyu abone bağlantılarının yol ve kaldırımlarının yapımı için bugün ilk kazmayı vurmak için toplandık.

3.5 yıl önce bu yola çıkarken yapmış olduğumuz anket sonrası Kepezde tespit ettiğimiz 2 büyük sorun vardı. En büyük sorun olan içme suyu arıtma sorununu 28 ekim 2020 tarihinde  içme suyu arıtma tesisimizi çalıştırarak bu sorunu çözmüştük. Şimdi ise  Kepez’in bir büyük sorununu daha çözmek üzere ilk adımı atıyoruz. Yaklaşık 4 ile 6 ay sürecek olan bu çalışmanın sonunda inşallah Kepez’deki  ikinci büyük sorunu da hep birlikte çözmüş olacağız.

Saray caddesi Kepezin en büyük yoğun trafiğinin olduğu bu bölgedeki vatandaşın Kepez içine girmeden çevre yoluna ulaşıp hızlıca Çanakkale'ye ulaştığı bir arter ve bu arterde sıcak asfalt olacak çift şerit ve ortada aydınlatması yapılacak ondan sonraki tüm cadde ve sokak ara yollar parke taşı döşenecek. 23 bin metrekare altılık parke 54 bin metrekare onluk parke 8400 metrekare sıcak asfalt 16800 metre bordür  13500 metre oluk kullanılacak ve 1250 tane apartmanın abone bağlantısı yapılacak. Apartmanların tümüyle abone bağlantıları yenilenecek bu yenilenmeden sonra patlaklarımız çok az seviyeye düşecek ve bu çalışmalarda 10458 metre 32’lik onity kangal boru kullanılacak." ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen törenin ardından vatandaşlara pilav ikramı yapıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum