Reklam

KENTTE SANAT KONFERANSLARI; "KÜLTÜREL MİRASA SAHİP ÇIKMAK"

Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesi tarafından düzenlenen “Kentte Sanat Konferansları” etkinliğinin bu ayki konuğu, Doç. Dr. Yeşim Zümrüt oluyor.

KENTTE SANAT KONFERANSLARI; "KÜLTÜREL MİRASA SAHİP ÇIKMAK"
19 Ocak 2022 - 12:10
“Kültürel Mirasa Sahip Çıkmak” başlığında Doç. Dr. Yeşim Zümrüt’ün konuşmacı olarak katılacağı etkinlik, 22 Ocak 2022 Cumartesi günü saat14.00’te Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesi’nde gerçekleştirilecek.
Ortak bir zenginliğin sembolü, geçmişin ve bugünün değerlerini bir araya getiren, sergileyen Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesi, kültür ve sanatın yarattığı etkileşimim gücüne inanıyor, geçmişten geleceğe seramik sanatı adına etkileşim alanları yaratıyor.
Yıl boyunca her ay gerçekleşecek olan ve konuşmacıların kentin ortak bir değeri olarak seramik sanatını farklı açılardan ele alacağı konferanslar Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesi web adresinden izlenebilecektir.
Müze ziyaretleri rezervasyon ile gerçekleştirilecek olup ziyaretçi sayısı 6 kişiyle, konferans katılımları rezervasyon önceliği ÇOMÜ öğrencilerine ait olmak üzere 15 kişiyle sınırlıdır. Çanakkale Seramik Müzesi pazartesi günleri ziyarete kapalıdır.

Rezervasyon ve ayrıntılı bilgi için;
Cevatpaşa mah. Kaya sok.
No:31-33 Çanakkale
Tel: 0286 211 0130
www.canakkaleseramikmuzesi.org

YORUMLAR

  • 0 Yorum