Reklam

KEMİK SIZLATAN BİR GÖRÜNTÜ

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı teşkilat ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz günlerde Gökçeada İlçesine misafir oldu.

15 Haziran 2021 - 10:54 - Güncelleme: 15 Haziran 2021 - 12:43
AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, İl Başkan Yardımcıları Ömer Faruk Göktürk, Sinan Erdoğan, Serkan Gündüz, Ünsal Dirlik İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, İl Gençlik Kolları Başkanı  Alperen Uysal ile birlikte gerçekleştirdikleri Gökçeada ziyaretinde maneviyatı ada halkı için değerli olan Şehit Konuralp Parkın da incelemelerde bulundu.
İl Başkanı  Makas ekibiyle birlikte çevre sakinlerinden atıl durumda olan ve şehit isminin verildiği parkın durumu hakkında bilgiler aldı. Şehit Konuralp isminin verildiği parkta inceleme ziyareti gerçekleştiren başkan Makas ve yönetimi konuya dair notları ada gündemine taşıdı.
Ziyaret kapsamında çevre sakinleri uzun yıllar önce bu parka Şehit Konuralp isminin verildiğine dikkat çekerken park alanının mücavır alan içerisinde kaldıklarını belirterek parkın kendi kaderine bırakıldığını ifade etti. Ziyaretler kapsamında atıl durumda olan şehit isminin yaşatıldığı bu parkın atıl durumda olması İl Başkanı  Makas ve ekibinin adaya dair öncelikli gündemi oldu.
İnceleme ziyaretti sonrasında Şehit Konuralp parkı önünde başkan Makas teşkilat üyelerini de arkasına alarak konuya dair açıklamalarda bulundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum