Reklam

KAZA BÖLGESİNE ASFALT DÖKÜLDÜ!

Çan Karakoca Köyü'nde bir aracın kaza yaptığı çukura Çan Belediyesi ekipleri tarafından asfalt döküldü.

KAZA BÖLGESİNE ASFALT DÖKÜLDÜ!
17 Nisan 2020 - 13:12

Asfalt dökme çalışmalarını olay yerinde takip eden Çan Belediye Başkanı Bülent öz yaptığı açıklamada; "Haber kaynağı belli olan ve sosyal medyada yapılan paylaşıma göre, Karakoca Köyü girişinde çukur bölgenin, bir vatandaşımızın aracına maddi hasar verdiği, olası bir yaralanma olayından son anda kurtulduğu görülmüştür.

İl Genel Meclis Üyemiz Sayın Erdal Güler'in de yol sorununu 2 ay öncesinde ilgili kurumunda dile getirdiğini ifade etmiştir.

Bu önemli olay sonrası aciliyet gerektiren bir durum hasıl olmuş ve atlatılan kaza sonrası bilgilendirilmemizin ardından, il genel meclis üyemiz ve Karakoca Muhtarımız Enver Keçili ile istişare halinde çözüm için gerekli çalışma yapılmıştır.

Sosyal medyaya yansıyan ve mağdur olan vatandaşımızın durumuna kayıtsız kalamayarak ilgili bölgenin asfalta dönüştürülmesi çalışması Fen İşlerimize bağlı ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilmiştir.

Her ne kadar sorumluluk ve görev alanı/sınırı belediyemize ait olmasa da vatandaşımızın mağduriyetini, sorumluluk bilinci duygusu ile özdeşleştirerek gereğini yapmış bulunmaktayız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum