Reklam

KARABİGA'DA 2 YENİ BÜYÜK PROJENİN TEMELİ ATILDI

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi başkanlığında çağ atlayan Karabiga’da 2 günde 2 yeni büyük projenin temelleri atıldı.

KARABİGA'DA 2 YENİ BÜYÜK PROJENİN TEMELİ ATILDI
09 Şubat 2024 - 11:50
İlk olarak Karabiga Belediye Hizmet Binası karşısında bulunan alana Yazlık Düğün Salonu ve kafeterya yapım işlemi başlatıldı. Temele ilk beton dökülme işlemine eşlik eden Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi burada yaptığı konuşmasında şunları söyledi:
“Karabiga’mızda çok önemli bir projenin ilk temelini bugün itibariyle atmış bulunuyoruz. Bugün ilk betonunu döküyoruz ve 1 ay gibi bir sürede de binayı bitirmeyi hedefliyoruz. Bu alanın içinde restorant bölümü, fırını, kafeteryası ve üst katında seyir terası bulunuyor. Son derece güzel ve modern bir tesis kazandırıyoruz. Devamında da yazlık düğün salonumuzu Karabiga’mıza kazandırmış olacağız.” dedi.
Ardından Karabiga’nın su ihtiyacını tamamen karşılayacak ve evlere temiz su aktaracak bin tonluk yeni su deposunun ilk beton dökümü gerçekleştirildi. Burada da Başkan Ahmet Elbi: “Karabiga’mızda 1.000 m3 yeni su deposunun temeli atıldı. Taban alanı 400 m2 olacak şekilde modern yeni sistem donatıları ile hemşehrilerimizin kullanımına hazırlanacak. Söz verdiğimiz gibi evlerimizde musluklarda temiz su kullanımına başlayacağız. Hemşehrilerimiz için hizmet üretmeye, Karabiga’mız için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum