Reklam

KALP SAĞLIĞIMIZ İÇİN MERAK EDİLEN SORULAR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

“Kalp Sağlığımız İçin Merak Edilen Sorular” toplantısı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

KALP SAĞLIĞIMIZ İÇİN MERAK EDİLEN SORULAR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
09 Şubat 2022 - 12:09
Toplantıya, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan Akdur, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Karaayvaz, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Özlem Yayıntaş, ÇOMÜ Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Canan Akman, Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bahadır Kırılmaz, Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Hakkı Kaya ve Dr. Uğur Küçük’ün yanı sıra sağlık çalışanları ve Tıp Fakültesi öğrencileri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat sağlıkla ilgili bilgilendirmelerin çok önemli olduğunu belirterek şunları aktardı:
“Covid-19 pandemisiyle birlikte yaşanılan sağlık sorunlarını sıklıkla konuşuyoruz ancak sağlık konusunda her türlü bilgiyi uzmanından almak çok önemli. Bugün Tıp Fakültemizin akademisyenleri tarafından verilecek bilgiler hepimiz için önem arz ediyor. Kalp sağlığıyla başlayan bu bilgilendirme toplantılarının devamının gelmesini diliyor, etkinliğe emek verenlere teşekkür ediyorum”
Rektör Prof. Dr. Sedat Murat’ın açılış konuşmasının ardından kalp sağlığı temasıyla başlayan toplantıda; Prof. Dr. Bahadır Kırılmaz; Kolesterol, Doç. Dr. Hakkı Kaya; Aritmiler, Dr. Öğr. Üyesi Uğur Küçük ise Covid-19 ve Kalp konularında bilgiler aktardılar.
Rutin aralıklarla düzenlenmeye devam edecek olan toplantı, teşekkür belgelerinin verilmesi ve soru cevap etkinliğiyle sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum