Reklam

KALİTE GÜVENCE KOMİSYONU VE ÖĞRENCİ KALİTE KOMİSYONU TOPLANTISI YAPILDI

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Kalite Güvence Komisyonu ve Öğrenci Kalite Güvence Komisyonu toplantısı Güzel Sanatlar Fakültesi Necip Fazıl Kısakürek Konferans salonunda gerçekleştirdi.

KALİTE GÜVENCE KOMİSYONU VE ÖĞRENCİ KALİTE KOMİSYONU TOPLANTISI YAPILDI
04 Ocak 2024 - 11:04
Toplantıya; Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal, Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Öğrenci Dekanı Prof. Dr. Bülent Güven, Genel Sekreter V. Oğuz Ünal, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Mustafa İlker Gülcemal ve komisyon üyeleri katıldı.
Öğrenci Kalite Komisyon Başkanı Beyza Hamdiye Güner, öğrenci kalite komisyonunun görev ve sorumluluklarıyla ilgili bilgi vererek YÖKAK kalite elçilerini tanıttı ve kalite çalışmalarında öğrenci katılımının önemini vurguladı. Kalite ve Liderlik Kulübü Başkanı Büşra Taşgın ise yaptığı konuşmada kulübü tanıtarak, kulüp faaliyetlerine yönelik komisyon üyelerine bilgi verdi. Üniversitemiz Öğrenci Dekanı Prof. Dr. Bülent Güven ise yaptığı konuşmada öğrenci dekanlığını tanıttı ve öğrenci dekanlığının gerçekleştirdiği faaliyetlerin yanı sıra öğrencilerin sürece nasıl katkı sağlayacağı konusunda bilgilendirme yaptı.
Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu yaptığı değerlendirmede üniversitemiz tarafından yürütülen kalite güvence çalışmaları kapsamında öğrenci katılımlarının son derece önemli olduğunu vurguladı ve “Gerek Öğrenci Dekanlığı gerekse Öğrenci Kalite Komisyonu ile Kalite ve Liderlik Kulübü’nün üniversitemizdeki eğitim kalitesini artırılması ve iyileştirme, geliştirme faaliyetleri hususlarında önemli bir rol oynuyor” dedi.
Toplantının son bölümünde kalite güvence çalışmalarına ilişkin sorular cevaplandı ve toplu fotoğraf çekimiyle toplantı sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum