Reklam

Kaleseramik, yılın ilk sevkiyatını yaptı !

60 yıldır ilçemizde faaliyet gösteren Kaleseramik, 4 Ocak Pazartesi günü, 2021 yılının ilk ürün sevkiyatını Kanada, İngiltere, Pakistan ve Almanya'ya gerçekleştirdi.

Kaleseramik, yılın ilk sevkiyatını yaptı !
05 Ocak 2021 - 13:30
Her sene yılın ilk sevkiyatı nedeniyle geleneksel olarak düzenlenen tören bu sene de pandemi tedbirleri kapsamında düzenlenirken gerçekleşen törene; Kaleseramik A.Ş. Genel Müdürü Altuğ Akbaş, Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Soysal, Tedarik Zinciri Direktörü Selçuk Torunlar, Kalenakliyat A.Ş. Planlama ve Lojistik Operasyonlar Müdürü Hanife Ertuğrul, Kale Grubu çalışanları ve nakliye filosu mensupları katıldı.
Tören, Kale Grubu’nun kurucusu merhum Dr. (h.c.) İbrahim Bodur’un geleneği yaşatılarak kurban kesimi ile başlarken üç adet koçun kesilmesinin ardından dua edildi.
Törende konuşan Kaleseramik A.Ş. Genel Müdürü Altuğ Akbaş : “Yapı ve inşaat sektörü,2020'de tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ve küresel ekonomik zorluklardan en fazla etkilenen sektörlerden biriydi. Buna rağmen 2020 yılı ihracat satışlarımızda hedeflerimizi gerçekleştirdiğimiz bir yıl oldu.64 yıllık tecrübemizin verdiği güvenle 2021 yılında bu oranı daha yükseğe taşıyarak ülkemizin ihracat hedeflerine destek olmayı arzuluyoruz." dedi.
Yaptıkları yatırımlar ile kapasite ve teknolojik alt yapılarını iyileştirdiklerini, ürettikleri yenilikçi ürünler ile Avrupa'dan Amerika'ya, Ortadoğu'dan Uzakdoğu'ya dünyanın dört bir yanına ulaştırdıklarını açıklayan Akbaş; bugün küresel pazarın en büyük seramik üreticisi olan Çin'e, dünyanın en ince, en büyük ve en esnek seramiklerinden Kalesinterflex' i sattıklarını ve özellikle 2020 yılında önemli ölçüde pazarda yer edindiklerini bildirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum