Reklam

KALE 66 YAŞINDA

Kale Grubunun kuruluşunun 66’ıncı yıldönümünde, Geleneksel Seramik Bayramı her zaman olduğu gibi bu sene de hayat bulacak. 26 ve 27 Temmuz’da gerçekleşecek olan etkinliklerle gözler bir anlamda Çan’da olacak. Bu sene geçtiğimiz senelerden farklı olarak Kaleseramik’in İstanbul’da gerçekleşecek halka arz gong törenine de Çan’dan online bağlanılacak.

KALE 66 YAŞINDA
25 Temmuz 2023 - 17:28
Kale Grubu tarafından Seramik Bayramı ile ilgili yapılan bilgilendirmede, “Kurucumuz ve Onursal Başkanımız Dr. (h.c) İbrahim Bodur’un yolunda Geleneksel Seramik Bayramımızı ve 66. Kuruluş Yıl Dönümümüzü kutlamak üzere 26 Temmuz Çarşamba günü Çan’da bir araya geliyoruz.
Programımız 26 Temmuz Çarşamba günü Spor Müsabakaları ve Yüzme Finalleri’yle başlayacak ve ardından Geleneksel Seramik Bayramı Mevlidi ile devam edecek. Seramik Bayramı klasiği olan sünnet töreni ve 5, 10, 15, 20. yıllarını geçiren çalışanların onurlandırılacağı Kıdem Ödül Töreni ile devam edecek program, halk oyunları ve konser ile tamamlanacak.

27 Temmuz Perşembe günü ise program; 66. Yıl Kuruluş Yıl Dönümü ve Seramik Bayramı Kutlama Töreni ile başlayacak; 25, 30, 35, 40 ve 45. yıllarını geçiren çalışanların onurlandırılacağı Kıdem Ödül töreni ve Granit Slab Fabrikası Açılış Töreni ile devam edecek.
Ayrıca bu sene 27 Temmuz töreninde farklı bir heyecana daha ortak olacağız. İlk kurulan şirketimiz olan ve Grubumuzun nüvesini oluşturan Kaleseramik’in İstanbul’da gerçekleşecek halka arz gong törenine de canlı yayından bağlanarak bu özel ana hep beraber tanıklık edeceğiz” ifadeleri yer aldı.
Kale Seramik Fabrika Camii’nde 11.15-13.00 saatleri arasında yapılacak Mevlid-i Şerifi Çanakkale Tv, Gazete Çan, Pegai Haber Facebook sayfalarından canlı olarak izleyebilir,  Radyo Çan FM, Radyo Pegai ve Radyo Çanakkale’den canlı olarak dinleyebilirsiniz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum