Reklam

"KADINLARIN GÜÇLENDİRİLMESİ HEDEFLENİYOR"

Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi için 15 Mayıs ve 17 Mayıs tarihleri arasında3 gün süren eğitim düzenlendi.

"KADINLARIN GÜÇLENDİRİLMESİ HEDEFLENİYOR"
22 Mayıs 2023 - 12:42
Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi proje için Çanakkale Yerel Paydaş Toplantısı 5 Mayıs’ta gerçekleştirilmişti. Proje nedeniyle 15 Mayıs ve 17 Mayıs tarihleri arasında 3 gün süren ve Bursa’da düzenlenen eğitim programına Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi ve ÇOMÜ Biga Meslek Yüksekokulu Kooperatifçilik Programı Danışmanı Öğr. Gör. Muradiye Özel Ödül katıldı.

Kooperatifçiliğe giriş, yönetim, organizasyon ve liderlik, ürün geliştirme ve tasarım, markalaşma, satış pazarlama, e-ticaret/e-ihracat, kadınların güçlenmesi konuları ele alındığı programa yönelik Muradiye Özel Ödül “Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi, ülkemizde kadınların istihdamının ve istihdam edilebilirliğinin artırılması, kadın kooperatiflerinin gelişmesi için elverişli bir ortam sağlanması ve kadın kooperatiflerinin teşvik edilerek ve desteklenerek kadınların güçlendirilmesini hedefliyor.

Çanakkale’de düzenlenen Yerel Paydaş Toplantısında proje detayları ve yol haritası ile ilgili bilgiler almıştık. Eğitim programında da projenin uygulanabilmesi için neler ve nasıl yapılacağı konusunda eğitimler aldık. Kadın istihdamına katkı sağlayacak bu projede yer alıyor olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.


Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum