Reklam

''KADINLARIMIZ BAŞ TACI''

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Marmara Koordinatörü Gerçek Tekin ve MKYK üyesi Mualla Varol AK Parti Çanakkale İl Başkanlığını ziyaret etti.

''KADINLARIMIZ BAŞ TACI''
08 Eylül 2021 - 12:30
Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Marmara Koordinatörü Gerçek Tekin ve MKYK üyesi Mualla Varol İl Başkanlığı ziyaretine AK Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, yönetim kadrosu ve AK Partili kadınlar katıldı.
Tekin ve Varol’dan İl Başkanı Makas’a Nezaket Ziyareti.
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Marmara Koordinatörü Gerçek Tekin ve MKYK üyesi Mualla Varol partisinin kadınlarıyla gerçekleştirdiği toplantı sonrası AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makası makamında ziyaret etti.
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Marmara Koordinatörü Gerçek Tekin ve MKYK üyesi Mualla Varol’a bir araya gelen AK Parti Çanakkale il Başkanı Naim Makas, hatıra fotoğrafı çektirdi.
AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunurken, kadınların baştacı olduğunu ifade ederek ‘’ Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Marmara Bölge Koordinatörümüz Sayın Gerçek Tekin ve MKYK Üyesi Sayın Mualla Varol’un başkanlığında İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerimiz ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarımız ile birlikte değerlendirme ve istişare toplantımızı gerçekleştirdik.’’ Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum