Reklam

KADIN MUHTARA ZİYARET

AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, teşkilat ziyaretleri kapsamında Eceabat’ta kadınlara dokunmayı sürdürüyor.

KADIN MUHTARA ZİYARET
30 Haziran 2021 - 10:44
Ülke siyasetinde kadın kotası  yüksek siyasi parti  unvanını taşıyan AK Parti’nin Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı  Özlem Karadayı, partisinin kadınlara yönelik çalışmalarını sahaya da yansıtıyor.
KADIN MUHTARA DESTEK KARADAYI’DAN  GELDİ
Haftalık ilçe ziyaretleri kapsamında Eceabat’ta teşkilat ve vatandaşlarla bir araya gelen İl Kadın Kolları Başkanı  Özlem Karadayı ve beraberindekiler, İsmetpaşa  Mahallesi muhtarlığı ziyaret etti. Muhtar Suna Gül Girginle bir araya gelen , Başkan Karadayı  muhtarlık görevini yapan Girgine görevinde başarılar diledi.
İl Kadın Kolları Başkanı  Karadayı muhtarlık ziyareti sonrasında; ‘’Kadınlarımızı toplumun her alanında görmekten memnuniyet duyuyoruz. İsmetpaşa Muhtarlığını ziyaret ederek Eceabatımızın kadın muhtarı olarak görev yapan Suna hanımın makamına misafir olduk. Çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Kendisine görevinde başarılar diledik.’’ İfadelerine yer verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum