Reklam

İYİ PARTİ 4. YILINI KUTLADI

İYİ Parti Çanakkale İl Başkanlığı bugün saat 14.00’te Cumhuriyet Meydanı’nda 4. yılını kutlamak üzere bir araya geldi. Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenin ardından İYİ Parti tarafından aynı yerde Çanakkalelilere lokma dağıtımı yapıldı.

25 Ekim 2021 - 16:00
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende günün anlam ve önemini içeren konuşma İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar tarafından yapıldı. Çok sayıda İYİ Partili il ve ilçe yöneticisinin katıldığı tören Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile son buldu. Törenin ardından ise lokma dağıtımı yapıldı. Halk standa yüksek ilgi göstererek uzun kuyruk oluşturdu.

“TÜRKİYE SİYASETİNİN PUSULASI ARTIK İYİ PARTİ OLMUŞTUR”
İl Başkanı Selahattin Yıldızlar yaptığı konuşmada şunları söyledi; “4 yıl önce bugün, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ‘Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer’ sözünü kendimize ilke edinip, Çanakkalem İYİ olsun, Türkiyem İYİ olsun, Türk Milleti İYİ olsun diye, yola çıktık. Hepinizin bildiği üzere, birçok yasaklarla, birçok haksız ve hukuksuz uygulamalar ile karşılaştık. İftiralara, karalamalara, maruz kaldık. Yeri geldi, Fetöcü olduk, yeri geldi illet olduk, yeri geldi, zillet olduk.
Tüm bu iftiralara ve karalamalara rağmen, hiçbir zaman, geri adım atmadık ve yılmadık. O gün bize başaramazsınız, dağılırsınız diyenler bugün gördüler ki Türkiye siyasetinin pusulası artık İYİ Parti olmuştur. Türkiye’nin en çok oy arttıran ve Türk Milletinin teveccühünü en çok kazanan partisi İYİ Parti’dir.

“İYİ ADALETTİR, KARARLILIKTIR, UMUTTUR, GELECEKTİR, BİLGİDİR, ZENGİNLİKTİR, CESARETTİR”
Bizler,4 yıl önce kuruluşumuzdaki aynı heyecan ve aynı gururla çalışmaya devam ediyoruz. Genel Başkanımızın, Türkiye’yi il il, ilçe ilçe, belde belde, köy köy gezip Türk milleti ile beraber olduğu, milletimizin dertlerini dinlediği bugünlerde; bizler de Çanakkale’de esnaf ve köy ziyaretlerimize aralıksız devam ederek, milletimizin, dertlerini dinliyor ve onlarla birlikte oluyoruz.
Buradan sizlere ve tüm Türkiye’ye tekrar seslenmek istiyoruz ki: İYİ adalettir, kararlılıktır, umuttur, gelecektir, bilgidir, zenginliktir, cesarettir. O da burada var. İYİ; medeniyet demektir ve bu yolun taşlarını sadece cesurlar döşer.” dedi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç