Reklam

"İSTİŞARELERİMİZİ YAPIP NOTLARIMIZI ALDIK"

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, geçtiğimiz gün Biga programında teşkilatları ile buluştular.

"İSTİŞARELERİMİZİ YAPIP NOTLARIMIZI ALDIK"
26 Ocak 2023 - 11:52
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu geçtiğimiz gün Çanakkale de idiler. Ankara programlarını tamamlayıp, Çanakkale’ye gelen vekiller, her geldiklerinde, ilçe, belde ve köy ziyaretlerinde bulunmaya devam ediyorlar. Geçtiğimiz günde AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili İskenderoğlu Biga’da ortak programa katıldılar.
Vekiller sonrasında ise hem Biga’da hem Çanakkale’de farklı programlarda vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ettiler.

Biga’da gerçekleşen programla ilgili olarak ise AK Parti İl Başkanı Naim Makas tarafından yapılan bilgilendirmede, “Biga ilçemizde; muhtarlarımız, STK temsilcilerimiz, hemşehrilerimiz ve teşkilatımızla bir araya geldik.
Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan, Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu, İl Genel Meclisi Başkanımız Nejat Önder, Biga İlçe ve Belediye Başkanlarımızın da katılımlarıyla ilçe teşkilatımıza misafir olduk, ilçe binamızda görüşmelerimizi gerçekleştirdik. İstişarelerimizi yapıp notlarımızı aldık” ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum