Reklam

"İSTER TAKİP EDİN İSTER ETMEYİN"

Bayramiç Belediyesi’nin Aralık ayı meclis toplantısına Belediye Başkanı Mert Uygun’un, içme suyu arıtma tesisiyle ilgili sözleri damga vurdu.

"İSTER TAKİP EDİN İSTER ETMEYİN"
09 Aralık 2022 - 12:07
“7 ay sonra hepsini yapacağım”
Başkan Uygun, AK Partili Belediye Meclis Üyelerine tepki gösterdi. İçme suyu arıtma tesisi ile ilgili olarak yapmış olduğu konuşmada, “İster takip edin ister etmeyin. 7 ay sonra hepsini yapacağım” dedi.
Bayramiç Belediye Meclisi’nin kasım ayı toplantısı, Başkan Mert Uygun idaresinde Konak Otel altındaki belediye meclis salonunda gerçekleşti.

Toplantıda 6 gündem maddesi karara bağlandı. Meclise, Başkan Uygun’un içme suyu arıtma tesisiyle ilgili sözleri damga vurdu. Önceliğin su olduğuna dikkat çeken Başkan Uygun, AK Partili meclis üyelerine gereken desteği vermedikleri için sitem etti.

Başkan Uygun, “Destek sözünüzü tutmadınız. Ankara’ya, AK Parti’ye Milletvekili Bülent Turan’a gitmeniz lazım dediniz. Bayramiç halkı için giderim dedim, gittim. Daha ne yapacağız? Su en önemli konudur. İller Bankası’ndan kredi için herhangi bir ilerleme kaydedemedik. İçme suyunda büyük problem yaşıyoruz. İçme suyu arıtma tesisiyle halkımıza her analizden geçmiş, birinci sınıf su verebiliriz. Şu an içme suyu arıtması olmayan çok nadir belediye var. İller Bankası’nın SUKAP projelerinden herkes yararlandı” diye konuştu.
Başkan Uygun’un, “İster takip edin ister etmeyin. 7 ay sonra hepsini yapacağım” sözleri dikkat çekti.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum