Reklam

İŞTE TÜRK KADINININ GÜCÜ

Voleybolda son yıllarda kalitesinden ödün vermeyen Türkiye, uluslararası arenada da başarılı sonuçlar elde etmeye devam ediyor. A Milli Kadın Voleybol takımımız, geçtiğimiz gün Japonya’da düzenlenen olimpiyatlarda, turnuvanın favorisi Çin’i devirerek, Türkiye’ye umut ve moral aşıladılar. Türk kadını gücünü ve tutkusunu bir kez daha dünyaya göstermiş oldu.

İŞTE TÜRK KADINININ GÜCÜ
27 Temmuz 2021 - 11:18
Uluslararası arenada son yıllarda elde ettiğimiz başarılar ile adımızdan söz ettirmeye devam ediyoruz. Farklı branşlarda elde edilen başarılar ile sporcularımız, yükselen ivmeyi düşürmüyorlar. Japonya’da düzenlenen olimpiyat oyunlarının favorileri arasında gösterilen A Milli Kadın Voleybol takımımız, geçtiğimiz gün turnuvanın en güçlü rakiplerinden Çin ile karşılaştı. Çin karşısında set vermeden sahada ağırlığını ortaya koyan filenin sultanları, 3-0’lık zaferle ve geride bıraktıkları fotoğrafları ile hafızalara kazındılar.
Pandemi sürecinde tüm yurda umut ve moral aşılayan sultanlar aynı zamanda Türk kadınının gücünü ise tüm dünyaya göstermiş oldular. O meşhur poz ise Türkiye’de zaferden sonra paylaşılmaya devam ediyor.
A Milli Kadın voleybol takımımızın kaptanı Eda Erdem’in fotoğrafındaki o kendinden emin duruşu ve hırslı, mücadeleci bakışları Türk kadınının duruşunu gözler önüne serdi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum