Reklam

İŞTE ÇANAKKALE'NİN SON KORONAVİRÜS HARİTASI!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs ile ilgili son durum bilgileri gelmeye devam ediyor.

İŞTE ÇANAKKALE'NİN SON KORONAVİRÜS HARİTASI!
11 Nisan 2020 - 14:19

Ülkemizde görülen koronavirüs vaka ve ölüm sayılarıyla ilgili değerlendirmeleri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca her akşam ayrıntılarıyla paylaşıyor.

Corona Virüs dünyanın her yerinde gündemin ana maddesi olmayı sürdürüyor. Türkiye'deki son verileri ve geniş çaplı istatistikleri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca düzenlediği basın toplantısı ile aktardı. Corona Virüs salgının Türkiye'de en çok görülen iller olarak dikkat çeken İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Sakarya ve Zonguldak'ın ilçelerine göre virüsün yoğunluk taşıdığı bölgeler harita üzerinde gösterildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından paylaşılan yeni haritada Çanakkale ili net bir şekilde sokak sokak verilmedi. Fakat haritanın genel görünümünde; Çanakkale Merkez ve Merkeze bağlı ilçeleri ile, Çan, Biga, Ezine ilçelerinde kırmızı noktalar yer alıyor.

İddialara göre kırmızı noktaların coronavirüs salgınının yoğun görüldüğü yerler ile ölümlerin olduğu alanlar olarak gösterildiği belirtiliyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Türkiye'de hayatını kaybedenlerinin sayısının 1006'ya yükseldiğini duyurdu. Koca'nın açıklamasına göre virüse yakalananların sayısı 47 bin 29'a ulaştı.

Koca açıklamasında, "Toplam test sayımız 307 bin 210 oldu. Bugün 30 bin 864 yeni test yaptık. 4 bin 747 yeni vakamız var. Bugün vefat eden 98 vatandaşımızla beraber toplam vefat sayımız 1006 oldu. Bugün iyileşen 281 vakamızla beraber 2 bin 423 hastamız iyileşti." dedi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum