Reklam

İSMAİL IŞIK'TAN ÇANAKKALE MEDYA GRUBUNA ZİYARET

Geçmiş dönem Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Çanakkale Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Arslan ile bir araya geldi.

İSMAİL IŞIK'TAN ÇANAKKALE MEDYA GRUBUNA ZİYARET
16 Kasım 2023 - 17:30
Cumhuriyet Halk Partisi’nden geçmiş dönem Biga Belediye Başkanlığı yapan İsmail Işık, Çanakkale Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Arslan’ı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.
31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi Biga Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu belirten İsmail Işık ; “Belediye Başkanlığı yaptığımız dönemde Bigamıza birçok hizmet kattık. İnşallah yeni dönemde de Cumhuriyet Halk Partisi’ni Biga’da tekrar iktidar yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün de Çanakkalemizin köklü medya kuruluşlarından biri olan Çanakkale Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Arslan ve ekibini ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Arslan ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek aday adaylığı sürecindeki seçim çalışmalarında Biga Belediye Başkan aday adayı İsmail Işık’a başarılar diledi.

Haber: İhsan Konuk
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum