Reklam

İŞKUR, ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜLERE YÖNELİK 2021/3. DÖNEM PROJE DESTEKLERİNİ DUYURDU

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, engelli ve eski hükümlü çalıştırmayan işverenlerden tahsil edilen idari para cezalarını kullanmaya yetkili komisyon tarafından verilecek 2021 yılı 3. dönem proje destekleri için engelli proje başvurularının12 Temmuz 2021’e kadar E- Devlet üzerinden, diğer projelerin başvuruları ise elden veya posta yoluyla İl Müdürlüğüne yapılabileceğini duyurdu.

İŞKUR, ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜLERE YÖNELİK 2021/3. DÖNEM PROJE DESTEKLERİNİ DUYURDU
22 Haziran 2021 - 12:21
Kendi işini kurmak isteyen engelliler proje başvurularını, 12 Temmuz 2021 tarihi saat 23:59’a kadar e-Devlet üzerinden online olarak yapmaları gerekecek. İl Müdürlüğü veya Hizmet Merkezlerine elden veya posta yolu ile yapılacak proje başvuruları kabul edilmeyecek.
Engellilere yönelik çalışma yapan bütün sivil toplum kuruluşları, işyerleri, üniversiteler, belediyeler ve kamu kurumları projelerini hazırlayıp 12 Temmuz 2021 tarihi mesai saati sona erene kadar Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne elden veya posta yoluyla teslim edebilecekler. Ayrıca kendi işini kurmak isteyen eski hükümlülerin projelerini belirtilen tarihe kadar Adalet Bakanlığının ilgili birimleri aracılığı ile bulundukları illerdeki Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerine iletmeleri gerekecek.
Projeye başvurmak isteyen kişi ve kurumlar; başvuru kılavuzu, rehberi ve ayrıntılı bilgi için canakkaleiskur.gov.tr veya iskur.gov.tr’nin duyurular bölümünden, 444 75 87 ve Alo 170 numaralarından bilgi alabilecekler.
Hibe destekleri kapsamında Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz: ‘‘Kurumumuzun tüm birimleriyle kendi işini kurmak isteyen engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımızın yanındayız. İlgili vatandaşlarımızı, kamu kurumlarımızı ve sivil toplum kuruluşlarımızı hibe desteklerine başvurmaları için çağrıda bulunuyorum.’’ açıklamasını yaptı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum