Reklam

İŞ DÜNYASI, BİGA'NIN YILDIZLARINI ÖDÜLLENDİRECEK

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Biga'nın ekonomiye değer katan firmalarını ödüllendirdiği ve Biga bölgesinde 'ekonomi oscar töreni' olarak değerlendirilen Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni'ni 23 Ocak Salı günü, Biga Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirecek. Saat 14:00'te başlayacak programa Çanakkale Valisi İlhami Aktaş'ın onur konuğu olarak katılması bekleniyor.

İŞ DÜNYASI, BİGA'NIN YILDIZLARINI ÖDÜLLENDİRECEK
19 Ocak 2024 - 13:16
Tören kapsamında 2019, 2020, 2021 ve 2022 yılları kurumlar ve gelir vergisi rekortmenleri ile İSO 500 sıralamasında yer alan Biga firmaları, 30 yılını dolduran oda üyeleri, istihdama yüksek katkı sağlayan firmalar ve ihracaat yapan firmalar ödüllendirilecek. Törende 150 firma ödül alacak.
BAŞKAN DOĞAN, TÖRENE DAVET ETTİ
Ödül törenine tüm Biga TSO üyelerini ve Bigalıları davet eden Biga TSO Başkanı Şadan Doğan; "Odamız 50 yaşında ve kurumsallık anlamında bölgemizde örnek gösterilen bir konumda. Bigamız ise 100 yıllık bir ilçe. Tarihi, ekonomisi, coğrafi ve doğal güzellikleri ile üretim kapasitesi açısından çok önemli bir konumda yer alan ilçemizin geleceğe hazırlanması noktasında hepimize büyük görevler düşüyor. Bizim ikinci yüzyıl hedefimiz bölgemizin ve ülkemizin parlayan yıldızı olmak. Bu yüzden Bigamızın ikinci yüzyılını planlamak için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Bigamızın ikinci yüzyıl vizyonuna katkı sağlayan değerli firmalarımızı ödüllendireceğimiz Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Törenimize tüm üyelerimizi davet ediyorum. Sivil toplum kuruluşlarımız, odalarımız, kamu idarecilerimiz, yerel yönetimlerimiz, kısacası tüm Bigalılar törenimize davetlidir. Bu tören birlik ve beraberliğimizin simgesi bir tören olacaktır. Biz konu Biga olduğunda hiçbir görüş farkı olmaksızın bir araya gelebiliyoruz. Yine böyle bir gün olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum