Reklam

"İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN"

Lapseki Belediyesi’nin Meyve Toplama Merkezinde asfaltlama çalışmaları gerçekleştirildi.

"İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN"
31 Mayıs 2021 - 11:07
Lapseki Belediyesi’nin haberine göre Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz; ”Lapsekimiz’de meyve sezonu açıldı. Erik ve erkenci kiraz ile birlikte meyvelerimiz İstanbul ve diğer pazarlara gitmeye başladı. Meyve toplama halimiz ile ilgili taban olarak vatandaşlarımızın ve toplayıcıların şikâyetleri vardı.

Toprak zemini tamamen iyileştirerek zemini düzenledik şimdi de asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Lapseki için meyve toplama yeri çok önemli ilçemizin yaklaşık olarak %75’i meyvecilikle uğraşıyor ve çok sık kullanılan bir yer ve bizde çalışmalarımızı bu bölge de yoğunlaştırıyoruz.
Burası aynı zamanda meyve toplama merkezi ile birlikte burayı Meyve Haline dönüştürmek için çalışmalarımızı yapıyoruz. Şuanda bulunduğumuz bölgenin yan tarafına ”Kapalı Pazar Yeri” çalışmalarımızı yapıyoruz. Meyve Toplama Merkezi – Hal ve Kapalı Merkezi ile birlikte bu bölgemizi daha fazla kalkındıracağız.
Haziran ayı ile birlikte Kapalı Pazar Yeri çalışmalarımızı ihale çalışmalarımızı başlatarak bölgemiz yeni bir görünüme kavuşacaktır. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum