Reklam

İL SPOR GÜVENLİK KURULU, VALİ AKTAŞ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında Deniz Polis Evi’nde gerçekleştirildi.

İL SPOR GÜVENLİK KURULU, VALİ AKTAŞ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI
12 Kasım 2021 - 11:10
İl genelinde yapılacak her türlü sportif müsabakaların sağlıklı bir şekilde kurallara uygun olarak yapılması için alınacak güvenlik tedbirleri ile müsabakalarda Koronavirüs salgınına karşı yürütülecek uygulamaların görüşüldüğü toplantıya; Vali Yardımcısı Ali Muhiddin VAROL, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin SARUHAN, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer KALKAN, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Firuz ERDİL, spor kulüpleri yöneticileri ile ilgili diğer yetkililer katıldı.
Sporun toplumsal ortak paydamız olduğunu ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, “Sporda şiddetin önlenmesi, müsabakaların huzur içinde takip edebilmesi için, sporcusundan yöneticisine ve taraftarına kadar bütün çevrelere sorumluluk düşüyor. Gerçekleştirilecek sportif müsabakaların pandemi tedbirleri çerçevesinde gerek sağlık gerekse de güvenlik açısından herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadan centilmence başlayıp aynı güzellikle bitmesi tek dileğimizdir. Gerçekleştirilen sportif müsabakalarda bütün takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.
İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, yapılan sunum ve değerlendirmelerin ardından gündemde bulunan diğer maddelerin görüşülmesinin ardından sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum