Reklam

İL SPOR GÜVENLİK KURULU TOPLANTISI, VALİ AKTAŞ BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında Deniz Polis Evi’nde gerçekleştirildi.

İL SPOR GÜVENLİK KURULU TOPLANTISI, VALİ AKTAŞ BAŞKANLIĞINDA YAPILDI
11 Haziran 2021 - 14:47
İlimizde düzenlenen spor müsabakaları öncesi, sırasında ve sonrasında oluşabilecek sorunlara dair alınması gereken tüm tedbirlerin yanı sıra diğer konuların görüşüldüğü toplantıya Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Firuz Erdil, spor kulüpleri yöneticileri ile ilgili diğer yetkililer katıldı.
Sporda şiddetin önlenmesi, müsabakaları huzur içinde takip edebilmesi için, sporcusundan yöneticisine ve taraftarına kadar bütün çevrelere sorumluluk düştüğünü ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, “İnşallah salgın bittiğinde vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içinde gittiği müsabakaları zevkle ve güvenli bir şekilde izlemeleri bizler için en önemli önceliklerden bir tanesi olacak” diye konuştu.
İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, yapılan sunum ve değerlendirmelerin ardından gündeminde bulunan maddelerin görüşülüp karara bağlanmasıyla sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum