Reklam

İL MÜDÜRÜ TÜRKASLAN ÜRETİCİLERLE SAHADA

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkaslan, Halileli Köyü’nde ziyaretlerde bulundu. Halileli Köyü’nde üreticilerle bir araya gelen İl Tarım ve Orman Müdürü Türkaslan, Küçükbaş hayvancılık işletmelerinde güncelleme ve küpe takılması çalışmalarına da katıldı.

İL MÜDÜRÜ TÜRKASLAN ÜRETİCİLERLE SAHADA
23 Ekim 2023 - 14:00
Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkaslan, üreticilerle bir araya gelmeye devam ediyor. İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, Halileli köyünde üreticilerle görüşerek, hayvan hareketleri, güncelleme, aşılama ve küpeleme konularında üreticilere bilgiler verildi. İl Tarım ve Orman Müdürü Türkaslan, ziyaretinde tarımsal faaliyetleri değerlendirdi, üreticilerin istek ve taleplerini dinledi.

Ziyaretlere, İl Müdür Yardımcısı Latif Candan, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Hakan Batıbeki ve teknik personel katıldı. İl Müdürümüz Nazan Türkarslan, yine Halileli Köyü’nde küçükbaş hayvancılık işletmelerinde güncelleme ve küpe takılması çalışmalarına katıldı. İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkaslan’ın düzenlediği ziyarette güncelleme, aşılama, küpeleme ve hayvan hareketleri konularında üreticilere bilgiler verildi.


Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum