Reklam

İL İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULU EKİM TOPLANTISI ÇTSO'DA YAPILDI

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Ekim Ayı Toplantısı, Çanakkale Vali Yardımcısı Abdül Kadir Duran Başkanlığında ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapıldı.

İL İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULU EKİM TOPLANTISI ÇTSO'DA YAPILDI
26 Ekim 2023 - 10:18
ÇTSO ev sahipliğinde gerçekleşen ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman’ın katıldığı toplantıda; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, ÇOMÜ Biga İİBF Prof. Dr. Bünyamin Bacak, İl Milli Eğitim İl Müdürü Ferhat Yılmaz, İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ferhat Güvel, Ticaret İl Müdürü Hakan Tuncerli, ÇESOB’u temsilen Selahattin İş, GMKA Koordinatörü Recai Başaran, Sakatlar Konfedarasyonu temsilcisi M. İsmet Gökçek, HAK-İŞ Temsilci Vekili Vedat Yılmaz, TÜRK-İŞ temsilcisi Hakan Baytur, ÇOMÜ Doç. Dr. Durmuş Özbaşı ve Çanakkale TSO Genel Sekreteri Sema Sandal ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri hazır bulundu.
Toplantıda; 2023 yılı Ocak – Eylül aylarında gerçekleştirilen ÇOMÜ ile İŞKUR arasında yapılan projeler, 1915 Çanakkale Köprüsünün Ekonomiye etkisi, 2023 yılı Ocak – Eylül ayları arasında ilimizdeki İŞKUR faaliyetleri, 2023 Temmuz, Ağustos, Eylül Dönemlerine ait Denetim Raporlarının Kurul’a sunulması, kurs ve programların 2023 yılı Eğitim Planına eklenmesi konuları görüşüldü.
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Ekim Toplantısı, konu başlıklarının ve detayların Kurul’a sunulmasının ardından, kurum kuruluş temsilcilerinin görüş ve önerileri ile son buldu.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum