Reklam

"İL AFET RİSK AZALTMA PLANI" YIL SONU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) yıl sonu değerlendirme toplantısı, Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında İl Özel İdare toplantı salonunda gerçekleştirildi.

"İL AFET RİSK AZALTMA PLANI" YIL SONU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
29 Aralık 2022 - 11:06
Toplantıya; Vali Yardımcısı Ali Muhittin VAROL, Kaymakamlar, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Özleyiş ÇETİN, İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim TARI, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, Orman Bölge Müdürü Enver DEMİRCİ, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem KARADAĞ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil SEZGİN, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir ÇELEN, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat YILMAZ, İlgili kurum müdürleri, üniversite ve kamu kurum temsilcileri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda AFAD Müdürü İbrahim TARI tarafından açılış konuşması gerçekleştirildi.
Toplantıda, AFAD Planlama ve Zarar Azaltma Şube Müdür V. Ali ALKAN tarafından İRAP kapsamında sorumlu kurumların eylemlerinin ilerleme durumuna ilişkin katılımcılara bilgilendirme sunumu yapıldı.
Ardından, Kıyı Emniyeti İl Müdürü Ogün ÇEVİK tarafından Kıyı Emniyet Müdürlüğünün İRAP kapsamında yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.
Afet farkındalık eğitimleri ve tatbikatlarla toplumda afet bilincinin gelişmesi ve yerleşmesinin önemine değinen Vali İlhami AKTAŞ, İl Afet Risk Azaltma (İRAP) planında yer alan bilgiler ışığında kurumlarımızın hassasiyet göstererek gerekli önlemleri alması ve üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmasını belirterek, tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyor, afetsiz günler diliyorum.” diye konuştu.
Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerinin ardından son buldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum