Reklam

"İFTARIMIZI POLİSLERİMİZLE YAPTIK"

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177’inci yıldönümünde, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve AK Parti İl Başkanı Naim Makas, polislerle iftarda bir araya geldiler. Polis noktalarında görev yapan emniyet güçleri ile bir araya gelinirken, AK Parti İl Başkanı Naim Makas konuyla ilgili “Göveli polislerimizle birlikte iftar sofraları paylaşıldı” dedi.

"İFTARIMIZI POLİSLERİMİZLE YAPTIK"
11 Nisan 2022 - 13:17
AK Parti İl Başkanı Naim Makas, konuyla ilgili yapmış olduğu bilgilendirmede “Polis teşkilatımızın kuruluşunun 177. yıl dönümünde, İl/İlçe teşkilatlarımız ve polis noktalarındaki görevli polislerimizle birlikte iftar sofraları paylaşıldı.
Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu, İl Kadın Kolları Başkanımız Özlem Karadayı, İl Gençlik Kolları Başkanımız Alperen Uysal, Merkez İlçe Başkanımız Aynur Tuna Yavaş ile birlikte iftar öncesinde, görevleri başındaki polislerimizi ziyaret ettik.
AK Parti ailesi olarak huzur ve güvenliğimizin teminatı olan Türk Polis Teşkilatının 177. yılını kutluyor, şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum