Reklam

İda Kale Resort Otelde Altısı Bir Arada

İda Kale Resort Otelde Altısı Bir Arada
13 Aralık 2012 - 11:09

“Altısı Bir Arada” sloganı ile yılın son gecesini görkemli bir kutlama programına dönüştürme hedefinde olan otel yönetimi hazırlıklarını tamamladı. Zengin menü ile yılbaşı sofrasını konuklarına açacak olan İda Kale Resort, fasıl eşliğinde müşterilerinin unutulmaz bir eğlence gecesine ısındıracak.

Sadece geceye katılacak yetişkin müşterilerini değil, ailelerinin minik bireylerini de unutmayan İda Kale Resort, çocuklar için de Çocuk Kulübü ve Palyaço programı hazırladı. Programda minik konuklar bir birinden güzel animasyonlar ile coşarak yeni yıla ailelerinin bulunduğu ortamda ama kendilerini güven ve huzurlu hissedecekleri mekanda  “merhaba” diyecek.

İda Kale Resort Otel, aileleri ve dostları ile boğazın huzurlu ve eşsiz manzaralı mekanında yıl başı coşkusunu yaşayacak konuklarına limitsiz içki ve sınırsız eğlence ile ayrıcalıklı bir yeni yılı karşılama programı hazırladı. Yeni yıla bu özel eğlence programı ve beraberinde sürpriz animasyon ve aktiviteler ile “merhaba” demek isteyen konuklar şimdiden rezervasyonlarını yaptırmaya başladı.

İda Kale Resort Oteli yöneticileri, görkemli geceye katılmak isteyenlerin 232 83 32 nolu telefonu arayarak rezervasyonlarını bir an önce yaptırmalarını istedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum