Reklam

HIRSIZLAR SUÇÜSTÜ YAKALANDI!

HIRSIZLAR SUÇÜSTÜ YAKALANDI!
05 Şubat 2021 - 14:44
Çanakkale Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Merkez İlçe Sarıbeyli köyü yakınlarında karı koca olan D.S ve E.S ile yine karı ve koca olan G.A ve S.A isimli şahıslar, Türk Telekom firmasına ait yaklaşık 250 metre bakır kabloları çalarken suçüstü yakalandı.
Çanakkale Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında meydana gelen hırsızlık olaylarının önlenmesi için Çanakkale İl Jandarma Komutanlığınca oluşturulan özel ekip tarafından yapılan çalışmalar sonucu ailece mantar toplamaya giden vatandaş görünümünde erkek ve kadın şahıslardan oluşan bir grubun, Türk Telekom firmasına ait haberleşme ve enerji nakil kablolarını çaldığı bilgisine ulaşıldı.
Özel ekip tarafından yaklaşık bir ay süren araştırma ve güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesi neticesinde; hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların D.S, E.S,G.A ve S.A isimli şahıslar olduğu tespit edildi. Şahıslar sivil ekiplerce takibe alınarak 30.01.2021 günü Merkez İlçe Sarıbeyli köyü yakınlarında karı koca olan D.S ve E.S ile yine karı ve koca olan G.A ve S.A isimli şahıslar Türk Telekom firmasına ait yaklaşık 250 metre bakır kabloları çalarken suçüstü yakalandı.
Şahıslar gözaltına alınırken olayla ilgili adli tahkikatın devam ettiği bildirildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum