Reklam

"HEYECAN DUYACAĞIMIZ BİR PROJE DAHA"

"HEYECAN DUYACAĞIMIZ BİR PROJE DAHA"
19 Haziran 2020 - 14:15

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent turan, Ayvacık-Küçükkuyu arasındaki tünel çalışmalarının tamamlanmasının ardından 35 dakikalık seyir süresinin 5 dakikaya ineceğini kaydederek “Heyecan duyduğumuz bir projenin daha çalışmaları ivme kazanıyor… Dağ, deniz ve termal turizm için önemli bir merkez olan Ayvacık / Küçükkuyu arası tünel çalışmaları devam ediyor. Tamamlandığında 35 dakikalık seyir süresi 5 dakikaya inecek. Bu sayede hem çevre kirliliği azalacak hem zamandan hem de yakıttan tasarruf sağlanırken ülke ekonomimize de katkı sağlanacak” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent turan, Ayvacık-Küçükkuyu arasında yapımı devam eden tünel çalışmalarının tamamlanmasının ardından 35 dakikalık seyir süresinin 5 dakikaya ineceğini kaydetti.

Turan, açıklamalarında “Dağ, deniz ve termal turizm merkezi, önemli ulaşım aksı Ayvacık/Küçükkuyu arası tünel çalışmaları devam ediyor. Heyecan duyacağımız bir proje daha!” ifadelerine yer vererek şöyle dedi:

“Heyecan duyduğumuz bir projenin daha çalışmaları ivme kazanıyor… Dağ, deniz ve termal turizm için önemli bir merkez olan Ayvacık / Küçükkuyu arası tünel çalışmaları devam ediyor. Tamamlandığında 35 dakikalık seyir süresi 5 dakikaya inecek. Bu sayede hem çevre kirliliği azalacak hem zamandan hem de yakıttan tasarruf sağlanırken ülke ekonomimize de katkı sağlanacak.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum