Reklam

HEM SANATÇILAR HEM ŞARKILAR MEST ETTİ

İçdaş Kara Yusuf Kongre Merkezinde, 10 Kasım anma etkinlikleri kapsamında konser gerçekleşti. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, en sevdiği parçalar Çanakkaleliler tarafından ilgiyle dinlendi. Konserde Solist Serenad Bağcan ve Arpist Çağatay Aksoy sahne aldı. Gerçekleşen konserde koltuklar doluydu, vatandaşlar söylenen parçalara bazen eşlik ettiler bazen ayakta alkışladılar. Fazıl Say ile beraber sahne alan Bağcan ve Türkiye’nin ilk erkek Arp sanatçısı Çağatay Aksoy sahnenin tozunu attı.

HEM SANATÇILAR HEM ŞARKILAR MEST ETTİ
03 Kasım 2022 - 11:44
Serenad Bağcan ve Arpist Çağatay Aksoy kentlileri büyüledi. Fazıl Say ile beraber sahne alan, İlk Şarkılar ve Yeni Şarkılar albümlerinin solistliğini yapan Serenad Bağcan kentlileri mest etti. Cumhurbaşkanlığı senfoni orkestrasında, devlet sanatçısı, Türkiye’nin ilk erkek arp sanatçısı Çağatay Aksoy, sanatıyla büyüledi. Serenad Bağcan, Çağatay Aksoy ile aynı sahneyi paylaşmaktan mutlu olduğunu ve kendisini çok başarılı bulduğunu belirtti.

Çanakkale’nin en büyük salonlarından biri olan salon doluydu. İzmir’in dağları Çanakkale’de yankılandı. Vatandaşlar, Uyan Alim Uyan parçasında duygulanırken, Zülfi Livaneli, Nazım Hikmet parçaları dikkat çekti. Konser bitiminde İzmir Marşı seslendirildi. “Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa” sözleri arasında konser son buldu.
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan sanatçılara plaket takdiminde bulundu. Gerçekleşen konsere Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, öğrenciler, vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum