Reklam

HEDEF 100 YUVA YAPMAK VE DAĞITMAK

Çanakkale Mor Pati Derneği soğuk kış günlerde köpeklerin barınabilmeleri için kolları sıvadı. Rotary Parkta kulübelerin yapımına başlayan dernek üyeleri 100 tane yuva yapmayı ve dağıtmayı planladıklarını belirtti.

25 Eylül 2021 - 15:50
Çanakkale Mor Pati Derneği üyeleri Rotary Parkta köpekler için kulübe yapımına başladı. Soğuk kış günlerinde köpeklerin barınabilecekleri büyüklükle kulübeler yapan dernek üyeleri destek veren herkese teşekkür etti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Mor Pati Derneği Başkanı Emine Akın şunları söyledi, “Önümüz kış biliyorsunuz. Geçen sene yaşadığımız travmalardan sonra aynı şeyleri yaşamak istemiyoruz. Karın altından ölü köpekleri topladık. Bu sene hazırlıklı girelim istiyoruz kışa. Çok güzel kulübeler yapıyoruz. Artık yağmur, çamur, kar çocuklarımızı etkileyemeyecek. Başarabileceğimizi düşünüyorum. Gönüllü katılımcılarımız çok fazla, hayvansever dostlarımız çok fazla”

Yuvaların dağıtımı ile ilgili de konuşan Akın, “Çanakkale civarına, Dardanos, Güzelyalı, merkez köyler ihtiyaç olan her yer yolluyoruz. İhtiyaç olan yerler derneğimizden yuva talebinde bulunabilirler” ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum