Reklam

HAYALİNDEKİ SEN CV YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Çanakkale’de yer alan liseler arası Hayalindeki Sen CV Yarışması ödül töreni Troya Müzesi’nde düzenlendi.

HAYALİNDEKİ SEN CV YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
26 Mayıs 2022 - 12:30
İl genelindeki tüm liselerde ikinci kez düzenlenen yarışma; Çanakkale ilinde öğrenim gören lise öğrencilerinin kariyer planlamalarını yapmaları, gelecekte iş hayatına adım atarken etkili özgeçmiş hazırlayabilmeleri, iş görüşmelerinin olmazsa olmazı olan özgeçmişlerin özgün içerikle oluşturulması amacıyla düzenlendi. Bu kapsamda öğrencilerin hayallerindeki işyerleri/meslekler için özgeçmiş hazırlayıp kariyer planlamalarını daha sağlıklı yapmalarına katkı sağlanması amaçlandı.

Yarışmanın ödül törenine Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur YAVUZ, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ, Gençlik Merkezi Müdürü İsmail Hakkı ŞENEL, Çanakkale SGK İl Müdürü Yardımcısı Bilgehan ULUTAŞ, Troya Müze Müdür Yardımcısı Sinem DÜZGÖREN katılım sağladılar.
Gestaş İK Uzmanı Senem KARADENİZ, Kale Gıda İK Uzmanı Meryem DEMİRKOL ve Meriç Danışmanlık İK Uzmanı Özge DEMİR tarafından işe alım mülakatı gerçekleştirildi.
Hayalindeki Sen CV Yarışması Ödül töreni program açılış konuşması Meslek Danışmanı Yasin SEZGİN tarafından yapıldıktan sonra; İstek 1915 Çanakkale Okulları Müzik Öğretmeni Ali İhsan Dondurma tarafından müzik dinletisi ile devam etti.
Seçicilerin son derece zorlandığı mülakatlar neticesinde Tacettin Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Rabia BAŞHAN birinci, İstek 1915 Çanakkale Okulları öğrencisi Enis ERGİN ikinci, Tacettin Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ada Eylül YETKİN üçüncü, Tacettin Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi İbrahim Gürkan KAYA dördüncü İstek 1915 Çanakkale Okulları öğrencisi Ceren ŞAHİN beşinci olmaya hak kazandılar. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur YAVUZ, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ, Troya Müze Müdür Yardımcısı Sinem DÜZGÖREN, Kale Gıda İK Uzmanı Meryem DEMİRKOL ve Meriç Danışmanlık İK Uzmanı Özge DEMİR tarafından takdim edildi.

İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur YAVUZ törende yaptığı konuşmada; Hayal kurmaktan çekinmeyin çünkü başarı ancak başarıyı hayal edenlerindir. Troya Müzesi’nin görkemli mekânında yaptığımız ödül töreni ile bu programımız da taçlanmış oldu. Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü olarak; yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize, İK 17 Platformu üyelerine, Çanakkale Valiliği başta olmak üzere paydaşlarımız İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Troya Müzesi Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale İŞKUR personeline katkılarından dolayı şahsım ve Kurumum adına teşekkür ediyorum.
Hayalindeki Sen CV Yarışması ödül töreni, müze gezisi ile sonlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum