Reklam

HASTANENİN STATÜSÜ DEĞİŞİYOR

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nin statüsünün değişeceğini belirtti. Gider, Çanakkale Merkez Hastanesi de bir üst kademeye yükseliyor ifadesini kullanarak, Çanakkale’nin sağlık anlamında ileriye adım attığını kamuoyuna duyurmuş oldu.

HASTANENİN STATÜSÜ DEĞİŞİYOR
09 Eylül 2023 - 11:05
AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Geyikli’de sel felaketinden zarar gören alanlarda ve bölgelerde incelemelerde bulundu. Geyikli Belediyesi’ni de ziyaret eden AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, sağlık alanında önemli açıklamalarda bulundu. Çanakkale’ye önümüzdeki süreçte 117 yeni hekim gelecek ve sağlık kadrosu bir anlamda tamamlanmış olacak. Çanakkale’de sağlık hizmetinde kalitede artmış olacak.
AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, “Çanakkale’den insanlarımızın tedavi için il dışına gitmesine, inşallah sağlık turizmi de başlayacak ve il dışından da biz hasta kabul edecek hale geleceğiz. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun.

Dağılım ilçelerimize göre yapılmış durumda. Şu anda Ezine’deyiz biliyorsunuz. Ezine’deki hastane bölge hastanesi olarak planlanmıştı. Her gün biraz daha bu yolda ilerleme kaydediyoruz. Çanakkale Merkez Hastanesi de bir üst kademeye yükseliyor. Araştırma Hastanesi statüsüne geçecek. Ondan sonra vatandaşlarımızın aldığı hizmet de en üst seviyeye ulaşacak” dedi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum