Reklam

HALKLA İLİŞKİLER ÖĞRENCİLERİ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNİ TANITTILAR

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerinin hazırladığı yılsonu reklam afişleri online sergisi ile sosyal sorumluluk projelerinin sunumları gerçekleştirildi.

HALKLA İLİŞKİLER ÖĞRENCİLERİ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNİ TANITTILAR
08 Haziran 2022 - 11:26
Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı yılsonu etkinliğine Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Nazan Yelkikalan, İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama Ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç Dr. Erdal Aydın, Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Seçil Düztepe’nin yanı sıra akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan yıl sonu etkinliğinde ilk olarak öğrencilerin reklamcılık uygulamaları dersinde hazırladığı reklam afişlerinin online sergisi gerçekleştirildi.
Afiş sergisi gösterimi başlarken tüm salona küçük not kağıtları ve kalemler dağıtıldı. Reklam afişlerinin sunumu sırasında her reklam afişinin yanında bir de sayı görülürken, salonu dolduranlardan en beğendikleri reklam afişinin numarasını kağıtlara yazmaları istendi. İki kez izlenen video sunum sonrası kağıtlar toplanarak, izleyicilerin en beğendiği afişin belirlenmesi amacıyla oylar sayılmaya başlandı.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ TANITILDI
Afiş sergisi sonra öğrencilerin yıl boyunca hazırladıkları sosyal sorumluluk projelerinin sunumu gerçekleştirildi. Aralarında gerçekleşmiş fiili sosyal sorumluluk projelerinden, dijital proje ve kampanyalara kadar tamamı öğrenciler tarafından hazırlanan 15’ten fazla projede amaç ve hedeflerini anlatan öğrenciler, projeleri uygulamaya geçirirken yaşadıklarını da dinleyicilerle ile paylaştılar. Bazıları final sınavları sonrası dönemde hatta bütünleme sınavları sonuna kadar devam edecek sosyal sorumluluk projelerinin tanıtılması, projelerden biri kapsamında hazırlanan ‘Kadın Gibi’ proje kısa filminin izlenmesi ile sona erdi.
ÇOMÜ Rektörlüğünün düzenlediği “ÇOMÜ Günleri” etkinliğinde görev alan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri Ayşenur Kahya, Yiğit Şahin ve Beyza Kalgın’a Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Nazan Yelkikalan’ın, teşekkür belgesi verdi. ÇOMÜ’nün pek çok etkinliğinde sunuculuk görevi üstenen Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ikinci sınıf öğrencisi Rüveyda Aydın’a da teşekkür belgesi veren Müdür Prof. Dr. Nazan Yelkikalan, öğrencileri özverili çalışmaları dolayısıyla tebrik etti.

AFİŞ YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLERE ÖDELLERİ VERİLDİ
Belge takdimi sonrası en beğenilen üç afiş açıklanırken, en beğenilen afişleri tasarlayan öğrencilere ödül verildi. Dereceye giren ilk üç afişe ödüllerini Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Sena Erden Ayhün ile Öğr. Gör. Onur Bayram ile Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Seçil Düztepe verdi. Etkinlik günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum