Reklam

Halil Turhan’dan Basın Açıklaması

Halil Turhan’dan Basın Açıklaması
03 Ağustos 2012 - 14:38

Köylerimize devamlı ziyaret ediyor, sorunları yerinde görüyo,r çözüm içinde gerekli mercileri rahatsız ediyorum. Son zamanlarda hangi köye gittiysem o köyde yaşayan insanları feryatlarıyla karşılaşıyorum.

Özellikle isim vererek söylemek gerekirse Durali,  Kulfal,  Kocayayla, Dondurma yine İlyasağa, Karlı ve Yayaköy yollarını perişan olduğunu görüyorum.

Yine Etili, Keçiağılı ve Halilağa köylerinin yolları aynı şekilde perişan vaziyetle asfaltlama sezonu neredeyse sona erecek daha yolların yamalama işleri bitmemiş yapılan yerlerinde iyi yapılmadığı için tekrar bozulduğunu görüyorum.

Muhtar arkadaşlarla görüştüğümde kendilerinin sesine kulak verilmediğini verilen sözlerin havada kaldığını söylüyorlar. Çan Özel İdare Şantiye şefini arıyorum yol yama programının olmadığını söylüyor, yine Kaymakamlıktaki hizmet birliğindeki arkadaşları arıyorum aynı yine işler, Allaha emanet yürüyor. Kimsenin kimseden haberi yok .  Özellikle kocayayladan, İl Genel Meclis Üyesi olması ve yakınan yama dahi yapılması daha da traji komik bir olay.

Ayrıca köylere hizmet götürme birliğinde yapılan yol programlarının yarısının bile yapılmadığını görüyorum hatta yarım kalan ve bu sene yapılması için karar alınan Terzialan, Ozancık, Eskiyayla yolunun sebebini bilmediğimiz bir nedenle programdan çıkarıldığını görüyor ve bir anlam veremiyorum.

Yine olmas için geçen yıl karar alıp İl Özel İdaresine yazılan Karlıköy Köprüsü ile ilgili bir gelişme olmamıştır.

Bundan sonra ki süreçte sizinle zaman zaman bu konuları paylaşıp bilgilendirmeye devam edeceğim. Özellikle yeni çıkan maden kanunuyla ilgili Özel İdare paylarının kullanımıyla ilgili basın açıklaması yapacağımı bildirir saygılar sunarım.

                                                                                                                                         Halil TURHAN

MHP ÇAN İL GENEL MECLİS ÜYESİ


YORUMLAR

  • 0 Yorum