Reklam

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ'NİN ULUSLARARASI BAŞARISI

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF)'nin İnteraktif Katalog Tasarımı, Peru ve Pekin'de gerçekleştirilen iki farklı yarışmalı Bienalde uluslararası başarıya imza attı.

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ'NİN ULUSLARARASI BAŞARISI
17 Ekim 2023 - 11:31
ÇOMÜ GSF Grafik Tasarımı Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Didem Çatal ve Öğr. Gör. Semra Çam'ın tasarladığı İnteraktif Fakülte Kataloğu, sosyal ve kültürel katkı örneği niteliğindeki tasarım çalışmalarının belirlendiği Peru Uluslararası Tasarım Bienali’nde, 13 kategoride, 66 bin 712 başvuru arasından seçilen 452 projeden biri oldu.  
47 Projeden Biri
Güzel Sanatlar Fakültesi'nin İnteraktif Fakülte Kataloğu aynı zamanda, Çin Halk Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Pekin Belediyesi Halk Hükümeti’nin ev sahipliği yaptığı Pekin Uluslararası 4. Çağdaş Uluslararası Mürekkep Tasarım Bienali kapsamında 2 bin 460'tan fazla başvurunun değerlendirildiği Bienalde, yabancı eser kategorisinde seçilen 47 projeden biri olmaya hak kazandı. 
İnteraktif katalog, hem öğrenciler hem de akademisyenler tarafından işlevsel olarak kullanabilmenin yanı sıra bölümler, öğretim üyeleri ve ders planları hakkında da bilgiler içermekte. Katalog ayrıca sosyal medya hesaplarına erişilebilir olma özelliğine de sahip. 
Katalog tasarımı için tıklayınız 
Pekin Uluslararası Tasarım Haftası "4. Çağdaş Uluslararası Mürekkep Tasarım Bienali” seçki listesi için tıklayınız
Peru Uluslararası Tasarım Bienali seçki listesi için tıklayınız

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum