Reklam

GURUR DUYDUK ÇOCUKLAR

Çanlı Gaziler, Şehitler ve Türk Devletleri Anıtı'nda geçtiğimiz hafta güvenlik kameralarına yansıyan sıcak görüntüleri paylaşmıştık.

17 Mart 2022 - 12:11
Çan Belediye Başkanı Bülent ÖZ, ulusal ve yerel medyalara konu olan ve tüm halkımızı duygulandıran görüntülerin kahramanları ile bugün buluştu.

Yapılan açıklamada; “Gençliğimize olan güven ve ümidimizin bir kez daha yeşerdiği görüntülerin ardından çocuklarımıza bugün hediyeler sunduk, anne ve babalarına yetiştirdikleri evlatları için şükranlarımızı ilettik.
Bir gurur vesilesi olan bu davranışlar karşısında Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Çan Şube Başkanı Nail Eker ve şehit yakınları da evlatlarımıza hediyelerde bulundu.
Ayrıca çocuklarımızın okuduğu Şehit Engin Eker Ortaokulu Müdürü Ali Güleç'te sergilenen davranış üzerine duygu ve düşüncelerini ifade etti.

Soğuk kış günlerinde içimizi ısıtan ve bizlere duygulu anlar yaşatan Tunahan ve Efsa ile gurur duyuyor; anne ve babaları başta olmak üzere öğretmenlerine de böyle nesiller yetiştirdikleri için şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum