Reklam

GURUR DOLU MUHTEŞEM YOLCULUĞUN 100. YILINDA BİR KEZ DAHA YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYET'İ!

GURUR DOLU MUHTEŞEM YOLCULUĞUN 100. YILINDA BİR KEZ DAHA YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYET'İ!
30 Ekim 2023 - 11:17
Aziz Türk Milletinin,  varlığına kast edenlere ve Vatanımızın üzerindeki kirli oyunlara boyun eğmeyen milli şuurunu ve duruşunu gösterdiği onurlu mücadelesinin 100.yılını idrak ediyoruz. 
Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi bu onurlu mücadelenin en kıymetli ve taçlanmış eseri Türkiye Cumhuriyeti’dir.
Topraklarının her karışı şehit kanları ile sulanan bu Cennet Vatan, Cumhuriyetin ilanı ile birlikte ileriye ve geleceğe olan hedefini tüm dünyaya açıkça belli etmiştir.  
Türkiye Cumhuriyeti sadece düşmana karşı kazanılmış zaferlerin bir sonucu değildir.
Türkiye Cumhuriyeti aynı zamanda; Ülkemizin geleceğini yabancıların boyunduruğu altında gören içimizdeki teslimiyetçi şer odaklarına karşı da milli bir duruş ve tarihe yazılan bir cevap olarak ilan edilmiştir.
Hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki; Büyük Türk Milleti bu yüce emaneti sonsuza dek koruyacak,  Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.
Bu duygu ve düşünceler ile 100. Yılda Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyor; İlk Cumhurbaşkanımız, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte tüm kurucu kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi hürmet ve rahmetle anıyorum.
Ruhları şad, mekanları Cennet olsun.

T.Selçuk SEMİZOĞLU
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası YK Başkanı
TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum