Reklam

GÜNDEM EKONOMİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. Çanakkale ve ülke ekonomisi masaya yatırılırken, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP üçüncü sıra milletvekili adayı Yeşim Karadağ da ziyarete katıldı.

GÜNDEM EKONOMİ
04 Mayıs 2023 - 11:14
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP üçüncü sıra milletvekili adayı Yeşim Karadağ da ziyarete katıldı. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nda, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve yönetim kurulu üyeleri CHP heyetini karşıladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettik. Ziyaretimize Gelecek Partisi İletişim Başkanı Mustafa Mente ve Ekonomi Politikaları Başkanı Kerim Rota da eşlik etti. Oda başkanı Selçuk Semizoğlu ve yönetimiyle ülkemiz ekonomisini ve kurtuluş reçetesini konuştuk” ifadelerini kullandı.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Semizoğlu Partilerin İl Temsilcilerine ziyaretleri için teşekkür ederek: “Ülkemiz için hayırlısıyla sonuçlanmasını temenni ettiğimiz bir seçim sürecine giriyoruz. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak binlerce üyeye hizmet veriyoruz. Her türlü siyasi görüşe sahip üyelerimiz olduğu için siyaset üstü bir kurum olmayı başarabiliyoruz. Bugün Sayın Muharrem Erkek öncülüğünde, CHP ve Gelecek Partisi’nden Milletvekili Adaylarımızı ve İl Temsilcilerini ağırladık. Çanakkale’de üretim yapan, faaliyet gösteren iş insanlarını temsilen Odamızın kısa, orta ve uzun vadeli bölgesel kalkınma planlarının hayata geçirilmesi için taleplerimizi ilettik. Kendilerine bizleri dinledikleri ve hassasiyetlerimize gösterdikleri özen için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum