Reklam

GÖREV BAŞINDAKİ POLİS KAZADA ŞEHİT OLDU!

Çanakkale – İzmir karayolunda dün 23.45 sularında meydana gelen feci kazada iki kişi hayatını kaybetti.

GÖREV BAŞINDAKİ POLİS KAZADA ŞEHİT OLDU!
07 Haziran 2021 - 10:59
Sivil polis aracı ile ters yönden gelen bir otomobil kafa kafaya çarpıştı. Görevi başındaki sivil polis memuru Cihan Türkmenoğlu kaldırıldığı hastanede şehit olurken, ters şeride girerek kazaya neden olduğu öğrenilen araç sürücüsü Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Muhammet Tolga Işık ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, akşam saat 23.45 sıralarında Barbaros Mahallesi Beldemiz Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Kepez Beldesi’nde, polis arkadaşını eve bıraktıktan sonra İzmir istikametine doğru polis aracı ile karayoluna çıktığı öğrenilen Cihan Türkmenoğlu (47), ters istikametten gelen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Muhammet Tolga Işık (43) idaresindeki otomobil ile çarpıştı.
Çarpıştıktan sonra birkaç metre arayla duran araçların kullanılamaz hale geldiği kazada yanmaya başlayan otomobillere çevredeki vatandaşlar tarafından müdahale edildiği öğrenildi. Kısa sürede olay yerine gelen ilk yardım ekipleri ve emniyet görevlileri ellerinden yaparken kalbi olay yerinde duran sürücülerin ilerleyen saatlerde kurtarılamadığı öğrenildi.
Şehit Polis Cihan TÜRKMENOĞLU İçin Bugün Saat 12:30'da Emniyet Müdürlüğü Önünde uğurlama töreni düzenlenecek.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum