Reklam

GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞINA DARBE

İl Emniyet Müdürlüğü göçmen kaçakçılığı ile mücadele etmeye devam ediyor. Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü tarafından il genelinde göçmen kaçakçılığı suçunun engellenmesi ve organizatörlerinin yakalanması amacıyla çalışma yapıldı.

GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞINA DARBE
31 Ağustos 2023 - 11:32
12 Ağustos ve 25 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen operasyonel çalışmalarda organizatörlük yaptığı tespit edilen 13 şüpheli yakalandı, şüphelilerden 9 şahıs çıkardıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 1 Şüpheli şahıs Adli Kontrol kararı ile 1 şahıs savcılık kararı ile salıverildiği aktarıldı. 2 şüphelinin ise firar konumunda olduğu bildirildi.

Gerçekleştirilen operasyonlarda 10 araç, 40 can yeleği ve 58 Bin 665 TL, 3 gram altın ve 3 Amerikan Doları paraya suçtan elde edilen gelir kapsamında el konuldu. Suça karıştığı tespit edilerek yasadışı yollardan Yunanistan’ın Midilli Adası’na geçmeye çalışan 71 Afganistan uyruklu şahıs yapılan işlemlerin akabinde Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildiği belirtildi.

Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum