Reklam

GMKA'DAN ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASINA ZİYARET

Güney Marmara Kalkınma Ajansı Çanakkale Yatırım Destek Ofisi temsilcileri, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret ederek, ajansın Covid-19 salgın döneminde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi vererek, görüş alışverişinde bulundu.

GMKA'DAN ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASINA ZİYARET
20 Haziran 2020 - 14:45

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde yapılan ziyarette, GMKA Çanakkale Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Recai Başaran, Uzman Petek Eğerci ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Semizoğlu; “Odamız Covid-19 salgın döneminde proaktif bir çalışma örneği göstermiştir. Tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği halinde bölgemiz ekonomisinin salgından en hafif şekilde etkilenmesi için gece gündüz çalıştık. Üyelerimizden gelen sorun ve önerileri en kısa sürede birinci ağızdan muhataplarına yazılı ve sözlü olarak ilettik. Covid-19 ile ilgili çalışmalarımıza ara vermeden aynı tempoda devem ediyoruz. Hızlıca anket çalışması yaparak pandeminin üyelerimiz üzerindeki ekonomik etkilerini ölçmeye çalıştık. Krizi fırsata çevirmenin yollarını değerlendirerek olumsuz etkilerini minimuma indirilmesi için eylem planı hazırlıyoruz. Sosyal anlamda ise olumlu katkılarını bizzat yaşayarak gördük. Ailenin önemi, tasarruf, zamanın daha verimli kullanılması gibi konularda farkındalığımız arttı. Koşullar ne olursa olsun Çanakkale için gaza basma zamanıdır. Her şeyi Devletten beklemeden, yatırımcıları İlimize çekmek, 1/100.000 planımızı revize temek, kırsal kalkınma desteklerinden faydalanmak için çalışmalıyız.” diyerek  ÇTSO Covid-19 anket sonuçları hakkında bilgi verdi.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum