Reklam

GİDER, GENÇLERLE BULUŞTU

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü bünyesinde bulunan ÇOMÜ Butik’i ve Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezini ziyaret etti.

GİDER, GENÇLERLE BULUŞTU
05 Ocak 2024 - 11:36
ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’nun eşlik ettiği ziyarette, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal, Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, Genel Sekreter V. Oguz Ünal, Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Karabulgu da bulundu.
ÇOMÜ Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın ve Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Nazan Çalbayram, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’e ÇOMÜ Butik’in çalışma prensipleri ve yapılan sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi verdi.

Milletvekili Ayhan Gider, sosyal sorumluluk çalışmalarının çok önemli olduğunun altını çizerek, gönüllülük esasıyla yapılan çalışmaların değerine vurgu yaptı ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesini yaptığı bu çalışmalardan dolayı tebrik ederek bu bağlamda kendisinin de her zaman destek olacağının bilgisini verdi.
Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ise “Üniversite olarak öğrencilerimizin sosyal sorumluluk projelerinde yer almasının önemli olduğunu düşünüyor ve bu konuda farkındalığı artırmak için çalışıyoruz” dedi.
ÇOMÜ Butik ziyaretinin ardından Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezini de ziyaret eden AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ve beraberinde ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan burada öğrenciler ile bir araya gelerek öğrencilerden gelen soruları yanıtladılar.

ÖĞRENCİLERİMİZİ HER ALANDA DESTEKLİYORUZ
Rektör Erenoğlu, Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezinde öğrencilerden gelen soruları yanıtlayarak, öğrencilerin her zaman yanında oldukları vurguladı ve şunları söyledi: “Öğrencilerimizin fikirlerini önemsiyor ve öğrencilerimizin araştırıp geliştireceği ve sunacağı projeleri destekliyoruz. Bunun için üniversite, sanayi ve kent iş birliklerini artırıyoruz. Amacımız Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda nitelikli insan kaynağını sağlamak. Bunun içinde öğrencilerimizin mezun olmadan önce alanları ile ilgili iş başı eğitimleri yapmalarını, proje üreten niteliklere sahip olmalarını sağlamaya çalışıyoruz.” Bunun yanı sıra öğrencilerimizin sosyal, kültürel, sportif alanlarda da gelişimlerine katkı sunmak için çok sayıda proje, iş birliği yapıyoruz.”

Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum